2011-08-19
 00:34:00

Sommaren i bilder

        Oliver slöar i vagnen på Cypern    Första mixed grill tallriken som Anders beställde på semestern...fick bra betyg :)   Glada badkillar   Lilla familjen på väg till middag    

    Hela gänget-fotograf Tina
   Två nattsuddare i 29gradig värme   Strawberry daiquiri   Myskille


   Min nya fina väska   Mammas älsklingar!   Blommor från min älskling  

Det kommer mer en annan dag :)
2011-08-08
 00:19:04

Haft semester på riktigt

Äntligen haft riktig semester. Föräldraledigt är inte semester även om många tror det.. Men nu har vi varit hela familjen på riktig semester och bara tagit det lugnt och myst i två veckor. Bilder och diverse berättelser från dessa veckor får jag ta lite senare, orkar inte sitta med allt sånt nu.

Har haft så mycket semester att jag struntat i vv också, det var det värt, men nu får jag verkligen se till att vara stenhård med mig själv  så det inte barkar iväg igen.

Jobbade denna helgen till sthlm och tillbaka. Fick tid för en sväng på stan och nya vänskapsband har knutits. V presenterade mig för en av hennes barndomsvänner och vi alla kommer riktigt bra överens :)
Vi tog en sväng på stan eftersom det var sista pride festival-dagen, V försvann in på kungsan med likasinnade och jag hörde efteråt att hon haft en trevlig kväll :P Själv fick jag följa med på East..kan säga för övrigt att det var mitt första besök på stureplan. Behövde inte stå länge i nån kö och vakterna var otroligt trevliga...tänk om det kunde hända lite oftare..haha! Otroligt trevlig kväll och intressant med nya bekantskaper!

Nu är vi hemma och allt är tillbaka till det vanliga...

I veckan hoppas jag på att få snusa lite på sockersöta lilla Wilma, och självklart prata strunt och ha det trevligt med hennes fina mamma med! :)


Tack för ikväll och godnatt