2011-06-30
 23:25:29

2x Kuben+födelsedag+fint väder=

.... Att jag ser ut som knaperstekt bacon på min rygg, men är lika glad ändå för jag har haft det riktigt trevligt i två soliga heta dagar på Kubenbadet. Älskade Oliver har badat massor och verkar inte alls vara så obekväm, som jag först trodde, i sin nya solskyddsdräkt. Nöjd bebbe= nöjd mamma!

Igår firade vi min mammas födelsedag med att äta på Skatans café och krog. Nu när de har byggt om/nytt finns fler platser för alla oss som vill njuta av utsökta rökta räkor med aioli och ooooj vad vi njöt!
Jag tyckte om resten av middagen också, men räkorna är de jag väntar och längtar efter varje år, mumma minsann!


Nu ska jag innan jag somnar vid datorn smörja min stackars rygg och hoppas att jag inte ser ut som ett stoppljus imorrn....




 Min bästa vän ikväll, serveras väl kyld!

2011-06-29
 00:01:29

Vägning och helsikeshetta

Idag var det dags för vägning hos ViktVäktarna igen. Trodde det gått åt skogen i och med att jag svullat som en tok på midsommar, men icke! Jag vägde in på -1,2 kg och är riktigt stolt över mig själv!
Detta gör att jag nu gått ner totalt 3,7 kg sedan jag började och har bara 0,3 kg kvar till min första målvikt.
Hurra för mig! =)

Efter vägningen idag blev det en liten visit hos mamma på Smakrummet, Oliver som älskar sin momma blev överlycklig över att se henne =) Lite prat och lite bebismys sen hem igen i värmen. Man sitter inte gärna i bilen en dag som denna!
Resten av dagen har vi suttit i solen på gräsmattan och bara latat oss.. Lillen fick inviga sin nya pool och plaskade på som bara den, lilla goa killen =)
Passade på att läsa lite bok när han tog en tuppis.. Anna Jansson - Stum sitter guden. Har läst några böcker sedan tidigare men detta är den första hon skrivit så jag ville se om den var lika bra som de andra...     Än så länge så är den det..


                                                       Mamma och pappas lilla badpojke


 

 


2011-06-27
 01:34:11

Ny vecka nya tag

För tre veckor sen började jag och min mamma på viktväktarna. Insåg att läget var lite extremt och kände att det skulle bli en bra omstart. Det är så många av mina vänner och bekanta (Ska kanske påpeka att det inte är alla) som varit/är gravida och mer eller mindre tagit på sig sina gamla smala byxor i princip direkt efter förlossningen. Folk har tjatat om hur "jag ammade minsann bort aaaalla mina kilon" och det gör ju att jag, som inte gått ner ett enda gram(!) sen min förlossning, får lite panik. Jag såg ut som en flodhäst när jag var gravid och det gör jag fortfarande.... Vill inte höra ett ord till om att allt är så individuellt om hur man går ner i vikt efter en graviditet.. Jag vet det!! Men sluta då för bövelen att prata om hur lite ni behövt göra för att tappa era mamma/gravid kilon, det gör inte att jag mår bättre ändå!

Nu har jag äntligen lyckats få fart på min kropp och gått ner 2,5 kg på dessa veckor...men när ska jag känna mig duktig?


2011-06-25
 12:57:45

It´s raining cats and dogs

Vi klarade oss från regnet igår och det blev min första riktigt härliga midsommar på många år..Jag har nästan alltid jobbat vissa delar av helgen men denna var jag äntligen ledig!
Hela helgen spenderas med sambons släkt på Värmdö, eller snarare Skärmarö. Just nu är det nog trevligaste platsen på jorden näst efter hemma.

Efterson himlen har öppnat sig idag så åker vi på utflykt till Brisak, som ligger i Värmdö köpcentrum. Vad jag förstått ska det vara som Ullared i miniformat, kan ju va värt att kika på =)



Uppdatering 18:27

Hemma efter en tur till Brisak.  Det var som Ullared i miniformat... Massa roliga saker till mycket bra priser!
Vi handlade hem en badpool till Oliver, med tak, så vår lilla plaskare kan bada utan att få solsting i sommar. Lite annat smått och gott men det orkar jag inte sitta och räkna upp här.
Nu sitter jag bara i godan ro med ett glas Lambrusco i solen som tittat fram. Snart dags att sätta sig till bords och njuta av min svägerskas underbara laxpaket..namnamnam!
2011-06-24
 01:11:30

Välkommen till min nya blogg!